Promocja 30 pipsów od ergokantor.pl
20 października br. wystartowała promocja dla nowych Klientów serwisu internetowej wymiany walut ergokantor.pl. Zasady promocji są proste – załóż bezpłatne konto w ergokantor.pl i wymień walutę, a zdobędziesz aż 30 pipsów w promocji!
2016-10-24, 07:00

Importujesz? Eksportujesz? A może potrzebujesz wymienić walutę na spłatę kredytu lub zagraniczny wyjazd? Dla wszystkich „poszukujących” bezpiecznego i rzetelnego kantoru internetowego, serwis ergokantor.pl przygotował bardzo atrakcyjną promocję.

Promocja przysługuje KAŻDEMU nowemu Klientowi, który dokona transakcji wymiany walut w serwisie ergokantor.pl po raz pierwszy. Podczas pierwszej wymiany, Klient otrzymuje aż 30 pipsów w promocji! W Promocji biorą udział następujące waluty: funt szterling GBP, dolar amerykański USD i euro EUR.

Promocja trwa od dnia 20 października 2016 r. do dnia 20 listopada 2016 r. i obowiązuje przy transakcjach zleconych w godzinach księgowania kantoru, tj. od 08.00 do 17.00.

Regulamin promocji znajduje się na stronie kantoru: http://ergokantor.pl/zaloz-konto-i-wymieniaj-walute_-a-otrzymasz-30-pipsow.html

O marce:

ergokantor.pl to internetowy serwis wymiany walut dla osób indywidualnych oraz przedsiębiorstw. Kursy walut na ergokantor.pl są aktualizowane co 15 sekund, opierają się na rzeczywistych notowaniach z rynku Forex, co gwarantuje korzystne kursy walut i rzeczywiste oszczędności dla Klienta. Goldem Sp. z o.o. – właściciel ergokantor.pl, dysponuje kapitałem w wysokości 1 mln złotych, co jest jednym z najwyższych w branży niebankowych podmiotów wymiany walut online.

9 korzyści dla, których warto wymieniać walutę w ergokantor.pl:

1. Korzystne kursy walut
    2. Brak prowizji za wymianę walut
    3. Szybkość transakcji
    4. Obsługa wszystkich banków w Polsce
    5. Obsługa 13 walut
    6. Możliwość przelewu środków z transakcji wymiany bezpośrednio na konto osoby trzeciej
    7. Bezpieczeństwo wymiany gwarantowane
    8. Codzienne komentarze walutowe
    9. Poczucie humoru…sprawdź: humor z ergokantor.pl

Kantor internetowy ergokantor.pl działa 24h/dobę 7 dni w tygodniu, księgowanie transakcji w godzinach pracy kantoru, tj. w dni robocze od godziny 08.00 do 17.00.

Dbamy o zaufanie naszych Klientów i bezpieczeństwo transakcji – jesteśmy Biurem Usług Płatniczych nadzorowanym przez KNF i GIIF.

Kantor prowadzi czat on-line, a serwis wymiany walut jest wyjątkowo prosty w obsłudze.

ergokantor.pl to 100% Klientów zadowolonych ze współpracy z nami, co potwierdzają wyniki sondażu niezależnej firmy zewnętrznej Opineo.pl http://www.opineo.pl/opinie/goldem-sp-z-o-o

Gabriela Kłaptocz
Media Menadżer