Komentarze walutowe z ergokantor.pl
Codzienne komentarze walutowe o 8.30. Zapraszamy na naszą stronę http://ergokantor.pl/komentarze.html.
2016-01-18, 14:29

ergokantor.pl to internetowy serwis wymiany walut dla osób indywidualnych oraz przedsiębiorstw. Kursy walut na ergokantor.pl są aktualizowane co 15 sekund, opierają się na rzeczywistych notowaniach z rynku Forex, co gwarantuje korzystne kursy walut i rzeczywiste oszczędności dla Klienta. Spółka Goldem Sp. z o.o. – właściciel ergokantor.pl, dysponuje kapitałem w wysokości 1 mln złotych, co jest jednym z najwyższych w branży niebankowych podmiotów wymiany walut online.

Nasze zalety:

1. korzystne kursy walut
  2. szybkość transakcji
  3. przejrzysta polityka cenowa: 0 opłat, 0 prowizji w obsługiwanych bankach
  4. posiadamy konta we wszystkich 17-tu największych bankach w Polsce
  5. obsługujemy 13 walut
  6. możliwość przelewu środków bezpośrednio na konto osoby trzeciej
  7. bezpieczeństwo wymiany
  8. poczucie humoru…sprawdź: http://ergokantor.pl/humor-z-ergokantor_pl.html

Kantor internetowy ergokantor.pl działa 24h/dobę 7 dni w tygodniu, księgowanie transakcji w godzinach pracy kantoru, tj. w dni robocze od godziny 8.00 do 17.30.

Dbamy o zaufanie naszych Klientów i bezpieczeństwo transakcji – jesteśmy Biurem Usług Płatniczych nadzorowanym przez KNF i GIIF.

Kantor prowadzi czat on-line, a platforma wymiany jest wyjątkowo prosta w obsłudze.

ergokantor.pl to 100% Klientów zadowolonych ze współpracy z nami, co potwierdzają wyniki sondażu niezależnej firmy zewnętrznej Opineo.pl http://www.opineo.pl/opinie/goldem-sp-z-o-o

Gabriela Kłaptocz
Media Menadżer