Konkurs Walutowy ergokantor.pl
Tablet Samsung Galaxy TAB S2 i Smartfon Samsung Galaxy S6 EDGE od ergokantor.pl! Sprawdź się i wygraj aż 2 nagrody w Konkursie Walutowym!
2016-02-16, 08:05

Zaprognozuj kursy średnie trzech walut obcych: EUR, USD, CHF na dzień 04 marca 2016 roku. Swoje typy można zgłaszać od dnia 15 lutego 2016 r. do dnia 29 lutego 2016 r.

Co należy zrobić, czyli 4 kroki do odebrania nagrody/nagród:

• Wytypuj kursy średnie 3 walut: EUR, USD i CHF, które będą obowiązywały dnia 04 marca 2016 roku.
  • Wypełnij formularz Zgłoszenia Konkursowego.
  • Kliknij w link aktywacyjny, który zostanie przesłany na podany przez Ciebie adres mailowy.
  • Udostępnij informację o Konkursie w social media, aby mieć szansę na wygranie nagrody dodatkowej.
  • Poczekaj na informację o rozstrzygnięciu Konkursu do dnia 18 marca 2016 roku.

Do wygrania:

• Tablet Samsung Galaxy TAB S2 – nagroda główna za wytypowanie najbardziej zbliżonych kursów średnich walut dla Zwycięzcy wraz z gotówką na pokrycie kosztów podatku.
  • Smartfon Samsung Galaxy S6 EDGE – nagroda dodatkowa dla Zwycięzcy Konkursu, jeżeli w dniu przesłania Zgłoszenia Konkursowego i potwierdzenia linku aktywacyjnego, zamieści informację o Konkursie na swoim profilu w social media (Facebook, Twitter, LinkedIn) wraz z gotówką na pokrycie kosztów podatku.

Pełny Regulamin Konkursu znajduje się pod tym adresem.

Laureatem/Zwycięzcą Konkursu zostanie jedna osoba, która jako pierwsza, poda kursy średnie walut faktycznie obowiązujące lub najbardziej zbliżone do obowiązujących na dzień 04 marca 2016 r., zgodnie z Tabelą A kursów walut średnich NBP z dnia 04 marca 2016 r.

o ergokantor.pl:

ergokantor.pl to internetowy serwis wymiany walut dla osób indywidualnych oraz przedsiębiorstw. Kursy walut na ergokantor.pl są aktualizowane co 15 sekund, opierają się na rzeczywistych notowaniach z rynku Forex, co gwarantuje korzystne kursy walut i rzeczywiste oszczędności dla Klienta. Spółka Goldem Sp. z o.o. – właściciel ergokantor.pl, dysponuje kapitałem w wysokości 1 mln złotych, co jest jednym z najwyższych w branży niebankowych podmiotów wymiany walut online.

8 powodów dla, których warto wymieniać walutę w ergokantor.pl:

1. Korzystne kursy walut
  2. Brak prowizji za wymianę walut
  3. Szybkość transakcji
  4. Obsługa wszystkich banków w Polsce
  5. Obsługa 13 walut
  6. Możliwość przelewu środków bezpośrednio na konto osoby trzeciej
  7. Bezpieczeństwo wymiany gwarantowane
  8. Poczucie humoru… sprawdź: humor z ergokantor.pl

ergokantor.pl to 100% Klientów zadowolonych ze współpracy z nami, co potwierdzają wyniki sondażu niezależnej firmy zewnętrznej Opineo.pl http://www.opineo.pl/opinie/goldem-sp-z-o-o

Gabriela Kłaptocz
Media Menadżer