12.11 - Światowy Dzień Jakości
Światowy Dzień Jakości obchodzony jest od 1989 roku w drugi czwartek listopada. Święto ma na celu podkreślenie znaczenia Jakości i jej nieustającej kontroli. Dbanie o Klientów i wysoka jakość ich obsługi jest jedną z najwyższych wartości w ergokantor.pl.
2015-11-12, 09:56

Jakość to podstawa

Światowy Dzień Jakości obchodzony jest co roku od 1989 roku i został ustalony przez trzy instytucje: Amerykańskie Stowarzyszenie do Spraw Jakości, Europejską Organizację Jakości oraz Unię Japońskich Naukowców i Inżynierów. Jaki cel przyświecał w ustaleniu takiego dnia? Czy warto zwracać uwagę na te atrybut pracy? Wg Nas tak. I popieramy ustalone cele przez te organizacje czyli szerzenie wiedzy na temat jakości na całym świecie oraz podkreślenie znaczenia jakości i jej nieustającej kontroli. Ten dzień służy też do uczczenie dotychczasowych osiągnięć w tej dziedzinie.

W Polsce taki dzień jest obchodzony dopiero od 1996 roku i jego wagę podkreśla patronat Ministerstwo Gospodarki.

Klient nasz Pan

To hasło w dzisiejszych czasach nabiera prawdziwego znaczenia. Przecież to właśnie jakość decyduje o naszych ostatecznych wyborach.

W ergokantor.pl pod terminem ‘jakość’ rozumiemy profesjonalną obsługę Klienta (mailowa, telefoniczną czy też za pomocą naszego czatu), sprawne odpowiedzi na zgłoszenia oraz wspieranie Klientów w bieżących operacjach.

W celu zapewnienia wysokiej jakość oraz jej utrzymania na niezmienionym poziomie podpisaliśmy umowę z firmą opineo.pl, która zbiera opinie naszych Klientów.

Bardzo cenimy odpowiedzi naszych Klientów – mówi Prezes Roman Rosiński, a nasz Dział Obsługi Klient ciągle poszerza swoje kompetencje. Dlatego pod ocenę poddaliśmy takie czynniki jak: poziom i jakość obsługi Klienta, polecanie nas znajomym oraz to czy Klient skorzystałby z naszych usług w przyszłości.

Analizując wypowiedzi naszych Klientów na podstawie opineo.pl, widzimy, że 99,99% jest zadowolonych z jakości naszych usług! - dodaje - Klientów nam przybywa i rośniemy w siłę. A utrzymanie wysokiej jakości jest i będzie dla nas priorytetem.

Zapraszamy do zapoznania się z wypowiedziami zadowolonych Klientów: http://www.opineo.pl/opinie/goldem-sp-z-o-o

informacje o marce ergokantor.pl

ergokantor.pl to internetowy serwis wymiany walut dla osób indywidualnych oraz przedsiębiorstw. Kursy walut na ergokantor.pl są aktualizowane co 15 sekund, opierają się na rzeczywistych notowaniach z rynku Forex, co gwarantuje korzystne kursy walut i rzeczywiste oszczędności dla Klienta. Spółka Goldem Sp. z o.o. – właściciel ergokantor.pl, dysponuje kapitałem w wysokości 1 mln złotych, co jest jednym z najwyższych w branży niebankowych podmiotów wymiany walut online.

Gabriela Kłaptocz
Media Menadżer